Afspraak?
scroll

“Voor échte oplossingen is het belangrijk om niet meer vast te houden aan bekende en traditionele aanpakken. Betrek bewoners en durf te kiezen voor een perspectief dat is gebaseerd op creativiteit.”

Mijn 'waarom'

Met mijn achtergrond bij de politie heb ik veel ervaring opgedaan in de veiligheidssector. In 2013 ben ik als zelfstandig adviseur gestart en realiseer ik met het benutten van 'andere' en creatieve invalshoeken nu nieuwe oplossingen. Ik verzorg lezingen, idee ontwikkel-sessies en fungeer als gesprekspartner. Zowel binnen de veiligheidssector als daarbuiten help ik u graag aan kansrijke strategieën en praktische ideeën. Juist nu!

// Actueel

Wedden dat het ook anders kan?

Lees meer

Wel BHV, maar nog geen TCD?

Lees meer

Leefbaarheid als olifant!

Lees meer

Idee ontwikkeling

Laat uw team meenemen in analogieën, metaforen en anders kijken naar vraagstukken. Combineer bijvoorbeeld vraagstukken die ogenschijnlijk los staan van elkaar. Kortom, laat me u in een mindset brengen die de kans op nieuwe kansen en oplossingen aanzienlijk vergroot. Dat kan in algemene zin, maar zeker ook rond vraagstukken die nu specifiek rond het COVID-19 virus spelen.

Offerte aanvragen

Spreker

In een inspirerende lezing reik ik u graag aan wat de kracht is van een 'andere' benadering van onveiligheid. Complexe veiligheidsproblematiek vertaal ik naar een puzzel die met creativiteit is op te lossen. Ik laat u ervaren dat een mindset die voortkomt uit onverwacht perspectief en creativiteit vaker leidt tot frisse en onverwachte oplossingen dan één die enkel gebaseerd is op het inbrengen van specifieke en voor de hand liggende deskundigheid.

Offerte aanvragen

Sparringspartner

Als lokaal bestuurder hoort u veel over nieuwe mogelijkheden waar het gaat om onveiligheid. De techniek maakt steeds meer mogelijk, de tendens verschuift van repressie naar ‘positieve veiligheid’, de burger krijgt een andere rol, etc. etc. Wat betekent dat voor uw gemeente en de actuele veiligheidsvraagstukken? In korte tijd praat ik u bij en fungeer desgewenst ook als sparringspartner. U doet zonder twijfel nieuwe ideeën en inspiratie op.

Offerte aanvragen

// Laatste projecten

Verbinding, vitaliteit en veiligheid!

Een concept dat zich wellicht het best laat samenvatten als; verbinding, vitaliteit en veiligheid. Uitvoering ervan kan bijdragen aan de verkleining van de afstand tussen lokale professionals en wijkbewoners en het laten ontstaan van netwerken die er toe doen in tijd van n..

Veilige en leefbare wijk? #wijkalert

Hoe ervaar je eigenlijk jouw eigen wijk? Wat speelt er allemaal in je directe omgeving? Is het prettig wonen of zie je het juist de verkeerde kant op gaan met overlast, drugsgebruik en criminaliteit? Is er ook eenzaamheid? Wat was of is de impact van het coronavirus op de ..

Home